Speurtochten

Zoek je een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje of familiefeest? Doe een spannende speurtocht!

Hoe werkt het?
Tijdens een speurtocht ga je in groepjes op pad. Elk groepje krijgt een kaart of GPS-ontvanger mee. Onderweg zoek je aanwijzingen of de juiste antwoorden op opdrachten. Wie heeft alle antwoorden gevonden en vindt als eerste de schat?

Eigen vragen of opdrachten
Het is mogelijk om vragen over je eigen team of familie te verwerken in de speurtocht. Bijvoorbeeld over een jubileum, een speciale viering of een jarige. Kijk bij Speurpuzzel met je eigen vragen.

Extra competitie
Wil je een beetje meer competitie tussen de groepjes? Laat ze onderweg puntenkaartjes zoeken met de GPS-ontvanger of de kaart. Wie sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

Wat eten en drinken erbij?
Alle speurtochten starten bij een restaurant. Kijk bij de speurtocht van je keuze wat de mogelijkheden van de locatie zijn.

Wandelen of fietsen
Meestal worden de speurtochten wandelend gedaan maar een fietstocht is ook mogelijk.
Eigen locatie
Wil je een speurtocht op een locatie van jouw keuze? Dat kan! Kijk bij Uitjes op locatie.

Op zoek naar de schat met de historische kaart

Je maakt een speurtocht door het verleden. Je krijgt een kaart van Diepenveen uit 1915. Met deze oude kaart zoek je je weg door het dorp. Lukt het om de sporen van meer dan honderd jaar oud te vinden? Langzamerhand verzamel je aanwijzingen over de locatie van de schat!

S0127198a

Diepenveen met GPS en puntenkaartspel

Verken Diepenveen met GPS! De groepjes krijgen een GPS ontvanger mee waarmee geheime locaties opgespoord moeten worden. Op sommige locaties zijn puntenkaarten te vinden. Onderweg verzamel je aanwijzingen waar de meeste puntenkaartjes verborgen zijn!

Uitjes op locatie

Wil je een speurtocht doen op een locatie die je zelf hebt uitgekozen? Of zoek je een type speurtocht die niet op deze website staat? Wil je een speurtocht doen op de fiets, in plaats van wandelen? Geef je wensen door en dan kijken we wat we kunnen maken!