Zoek je een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje of familiefeest? Doe een spannende speurtocht!

Hoe werkt het?
Tijdens een speurtocht ga je in groepjes op pad. Elk groepje krijgt een kaart of GPS-ontvanger mee. Onderweg zoek je aanwijzingen of de juiste antwoorden op opdrachten. Wie heeft alle antwoorden gevonden en vindt als eerste de schat?

Eigen vragen of opdrachten
Het is mogelijk om vragen over je eigen team of familie te verwerken in de speurtocht. Bijvoorbeeld over een jubileum, een speciale viering of een jarige. Kijk bij Speurpuzzel met je eigen vragen.

Extra competitie
Wil je een beetje meer competitie tussen de groepjes? Laat ze onderweg puntenkaartjes zoeken met de GPS-ontvanger of de kaart. Wie sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

Wat eten en drinken erbij?
Alle speurtochten starten bij een restaurant. Kijk bij de speurtocht van je keuze wat de mogelijkheden van de locatie zijn.

Wandelen of fietsen
Meestal worden de speurtochten wandelend gedaan maar een fietstocht is ook mogelijk. Kijk hiervoor bij Uitjes op maat.
Eigen locatie
Wil je een speurtocht op een locatie van jouw keuze? Dat kan! Kijk bij Uitjes op maat.
Kies een speurtocht..
Je kunt een speurtocht kiezen uit de mogelijkheden hieronder! Wil je iets anders, of op een andere locatie? Kijk bij Uitjes op maat

Op zoek naar de schat met de historische kaart

Je maakt een speurtocht door het verleden. Je krijgt een kaart van Diepenveen uit 1915. Met deze oude kaart zoek je je weg door het dorp. Lukt het om de sporen van meer dan honderd jaar oud te vinden? Langzamerhand verzamel je aanwijzingen over de locatie van de schat!

S0127198a

Diepenveen met GPS en puntenkaartspel

Verken Diepenveen met GPS! De groepjes krijgen een GPS ontvanger mee waarmee geheime locaties opgespoord moeten worden. Op sommige locaties zijn puntenkaarten te vinden. Onderweg verzamel je aanwijzingen waar de meeste puntenkaartjes verborgen zijn!

Het raadsel van het klooster

In de middeleeuwen stond in Diepenveen een klooster. In de zestiende eeuw is het verwoest, of werd het bewust afgebroken?

De schat van De Haere

De Haere is een landgoed tussen Diepenveen en Olst. Op het landgoed is een schat verborgen. Je gezelschap gaat verdeeld in groepjes op zoek naar aanwijzingen. Met behulp van een GPS-ontvanger zoek je locaties waar aanwijzingen te vinden zijn. Wie lost de puzzel het snelste op en vindt als eerste de schat?

Speurpuzzel met je eigen vragen

Misschien is er een thema bij je bedrijfsuitje. Een uitbreiding, samengaan van twee afdelingen of iets anders. Of vier je met je familie een huwelijksfeest of verjaardag? Waar hebben Opa en Oma elkaar leren kennen? Wat is de hobby van Henk? Vragen genoeg te verzinnen. De goede antwoorden wijzen de juiste weg… En foute antwoorden leiden tot omlopen!

Uitjes op maat

Wil je een speurtocht doen op een locatie die je zelf hebt uitgekozen? Of zoek je een type speurtocht die niet op deze website staat? Wil je een speurtocht doen op de fiets, in plaats van wandelen? Geef je wensen door en dan kijken we wat we kunnen maken!

  • Prijs is afhankelijk van wensen en locatie.
  • Waar wilt u starten?